Rippl-Rónai Múzeum
Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Kaposvár és Somogy tudományos, kulturális és művészeti örökségének
őrzője és közvetítője.
Gyorskereső

Hírek


2008. május. 20.

Tartalmas nyári alkotótáborokat kínál Intézményünk mindazon gyermekenek akik a nyár folyamán nem csak kikapcsolódni akarnak, de szeretnének elsajátítani különféle kézműves technikákat, bele szeretnének kóstolni a képző és iparművészet különféle ágaiba, esetleg az irodalom és a Balaton területén szeretnének eltölteni egy kellemes hetet. Táboraink részletes kiírását megtalálhatja itt: részletes információk

Tabor

Somogyban félárú belépőkkel, a fővárosi Múzeum-kertben kulturális zsibvásárral ünnepel a megyei múzeum a vasárnapi világnapon. És minden pénzügyi nehézség ellenére új és új... Bővebben erről itt olvashat:

Muzeum

Egy éve hunyt el sokak tanítómestere,  Varga László Népművészet Mestere faragó - Laci bácsi. Az évforduló alkalmából tisztelettel meginvitáljuk Önt, családját, barátait 2008 május 31-én 10 órára a kaposvári Rippl-Rónai Múzeumba ( Fő u. 10. ) Laci bácsi hagyatékát feldolgozó, bemutató, KÖZÖTTÜNK ÉLT, KÖZÖTTÜNK ÉL című előadásunka...

Lacibacsi

A megszokott üvegfalak mögé rejtett korabeli leletek mellett igazi interaktív nyalánkságokkal teszik mindenki számára fogyaszthatóvá a rendezők a tatárjárás korát bemutató kiállítást... Bővebben erről itt olvashat:

Nyil

2008. április. 25.

A második héten átlépte az 1000. látogató a „ Gyermekemet az országért” – A tatárjárás Magyarországon c. kiállítás küszöbét, ami várakozásainkat meghaladó sikerre utal. Az ajándékcsomagot és egy ingyenes múzeumpedagógiai foglalkozást a Lóránffy Zsuzsanna Református Általános Iskola és Gimnázium 9 – 10. osztálya kapta.

Elérhetőségeink

Rippl-Rónai Megyei Hatókörű
Városi Múzeum

Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 101.
E-mail.: titkarsag@smmi.hu


Rippl-Rónai Múzeum
Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
Telefon: 82/314-011

Nyitva tartás:
10:00 – 16:00 
Hétfő szünnap

Jegyárak:
Teljes árú: 800Ft/fő
Kedvezményes: 400Ft/fő
Családi jegy: 1700Ft
Csoportos jegy (10fő felett): 700Ft/fő, 350Ft/fő
Kiállítás látogatási bérlet: 1.200Ft/fő/4 alkalom
Múzeumpedagógiai bérlet: 2.300Ft/fő/4 foglalkozás
Bérletekről további leírás: ITT
Szakmai tárlatvezetés: 2800Ft/csoport/kiállítás (előzetes bejelentkezés)


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesüljön a legfrissebb híreinkről, programjainkról!

Feliratkozás