Rippl-Rónai Múzeum
Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Kaposvár és Somogy tudományos, kulturális és művészeti örökségének
őrzője és közvetítője.
Gyorskereső

Hírek


2009. október. 13.

November elejéig tart a Múzeumok Őszi Fesztiválja rendezvénysorozat, melyhez a Somogy megyei Múzeum immár másodszor csatlakozott. Bővebben erről itt olvashat:

Halas

Sokak számára emlékezetes lehetett az a busz, mely 2008. őszén, több napon keresztül is Múzeumunk előtt fogadta a szervezett iskolai csoportokat. A Petőfi Irodalmi Múzeum által életre hívott, „Nyugat Busz” elnevezésű vándorkiállításhoz hasonlóan, október 11-13. között is egy hasonlóan érdekes tárlatot bemutató anyaggal érkezik városunkba a busz, most „Nyelvet öltünk” címmel, a nyelvújítás korából felvonultatva érdekes, játékos, humoros irodalmi emlékeket...Bővebben erről itt olvashat:

2009. október. 09.

Négy nemzet három önkormányzatának négy múzeuma, hatvanegy svéd, észt, anyaországi és erdélyi magyar alkotó, hatszázhetven napos nemzetközi program. Ez a kaposvári INEXTEX-tárlat eredménye számokban. Bővebben erről itt olvashat:

Textil

2009. szeptember. 10.

A Múzeumok Őszi Fesztiválja kapcsán látogatható utazó kiállítás a „Nyelvet öltünk!” Busz várhatóan felerősíti az irodalom iránt érdeklődők aktivitását. Erre alapozva - régi elképzelésünket megvalósítva – szervezzük meg azt az irodalmi estet, mely... Bővebben erről itt olvashat:

Irodalmi

Több újdonsággal is várjuk a megye pedagógusait, a 2009. október elsején, 14 órakor kezdődő a nyílt napunkon. Új tanévet kezdtünk, új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, kezdeményezésekkel várjuk, a megye pedagógusait... Bővebben erről itt olvashat:

Oszi

2009. július. 21.

Rendhagyó, tapintható tárlatvezetést szervezett vakok és gyengénlátók számára a megyei múzeum. Az előadással egybekötött foglalkozáson a kőkortól a középkorig mutatták be a történelmet az érdeklődőknek. Bővebben erről itt olvashat:

Tarlat

Elérhetőségeink

Rippl-Rónai Megyei Hatókörű
Városi Múzeum

Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 101.
E-mail.: titkarsag@smmi.hu


Rippl-Rónai Múzeum
Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
Telefon: 82/314-011

Nyitva tartás:
10:00 – 16:00 
Hétfő szünnap

Jegyárak:
Teljes árú: 800Ft/fő
Kedvezményes: 400Ft/fő
Családi jegy: 1700Ft
Csoportos jegy (10fő felett): 700Ft/fő, 350Ft/fő
Kiállítás látogatási bérlet: 1.200Ft/fő/4 alkalom
Múzeumpedagógiai bérlet: 2.300Ft/fő/4 foglalkozás
Bérletekről további leírás: ITT
Szakmai tárlatvezetés: 2800Ft/csoport/kiállítás (előzetes bejelentkezés)


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesüljön a legfrissebb híreinkről, programjainkról!

Feliratkozás