Rippl-Rónai Múzeum
Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Kaposvár és Somogy tudományos, kulturális és művészeti örökségének
őrzője és közvetítője.
Gyorskereső

Hírek


2013. szeptember. 12.


Kedves Érdeklődők!

Itt a szeptember! Ez azt jelenti, hogy újra itt a Kölyök Múzeum! Izgalmasabbnál, izgalmasabb, új és már megszokott témákkal várjuk a piciket és nagyokat. Ebben a hónapban 21.-én szombaton a már jól ismert Fő utca 10.-es szám alatti Xántus János terembe tartjuk a szezon első foglalkozását. Szeretettel várunk mindenkit! Részletek...Magyarország Köztársasági Elnöke Marton Klára Anna a kaposvári Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum restaurátor csoportvezetője részére magas szintű szakmai munkája elismeréseként a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

2013. augusztus. 16.

Tegnap délután 16:00-kor egy ünnepélyes megnyitó keretei között tárult ki az újonnan elkészült Andrássy-ebédlő ajtaja a látogatók előtt. A Róma-Villában található látogatóközpont más érdekességgel is várja az érdeklődőket, hiszen ugyancsak tegnap nyitott meg új időszaki kiállításunk is melynek címe Rippl-Rónai Rajzai. A megnyitó képekben...(forrás KaposvárMost)

Színes selymek, fodrok, csipkék

Sok szeretettel várjuk az óvodákat és az általános iskolákat a Rippl-Rónai Múzeum új időszaki kiállításához kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozásra, mely október 27.-ig tekinthető meg. Mi a kámzsásrokolya és a fardagály? Kik hordtak páncélmídert és egyenestartót? Mit viseltek a korabeli lányok és fiúk? Mi a legyezőnyelv? Ha nem tudod a válaszokat, szeretettel várunk!

2013. augusztus. 07.

Sikeresen zárult az idei múzeumi tábor. 2 turnusban fogadta intézményünk az érdeklődő lurkókat. Rengeteg izgalmas programon vehettek részt a gyerekek és a visszajelzések is azt mutatják, hogy nagyon sokféle élménnyel tértek haza minden egyes nap. Köszönjük mindenkinek a részvételt, jövőre újra találkozunk! Még több kép...

Elérhetőségeink

Rippl-Rónai Megyei Hatókörű
Városi Múzeum

Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 101.
E-mail.: titkarsag@smmi.hu


Rippl-Rónai Múzeum
Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
Telefon: 82/314-011

Nyitva tartás:
10:00 – 16:00 
Hétfő szünnap

Jegyárak:
Teljes árú: 800Ft/fő
Kedvezményes: 400Ft/fő
Családi jegy: 1700Ft
Csoportos jegy (10fő felett): 700Ft/fő, 350Ft/fő
Kiállítás látogatási bérlet: 1.200Ft/fő/4 alkalom
Múzeumpedagógiai bérlet: 2.300Ft/fő/4 foglalkozás
Bérletekről további leírás: ITT
Szakmai tárlatvezetés: 2800Ft/csoport/kiállítás (előzetes bejelentkezés)


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesüljön a legfrissebb híreinkről, programjainkról!

Feliratkozás