Rippl-Rónai Múzeum
Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Kaposvár és Somogy tudományos, kulturális és művészeti örökségének
őrzője és közvetítője.
Gyorskereső

HírekSzalma Tiborné és Laki Piroska, a kaposvári II. Rákóczi Ferenc Tagiskola tanárai, akik pályáztak a Rippl-Rónai Múzeum somogyi pedagógusok számára kiírt, az közgyűjteményben megvalósítandó tanórák kidolgozására. A kiállítások tereit, a raktárak anyagait jól hasznosító pályázatuk első foglalkozása szeptember 29-én került megtartásra a múzeum Természeti Örökségünk című kiállításában.

2014. október. 04.

Kedves Múzeumbarátok!

Holnap azaz 2014. október 5.-én vasárnap 14 óráig a sétahajózás technikai okok miatt szünetel. Megértésüket előre köszönjük

2014. szeptember. 29.


Itthon vagy! Magyarország Szeretlek! Tavaly a Rippl-Rónai Emlékház adott otthont, az országos rendezvénynek. Idén új helyszínre látogathattak el a kirándúlni vágyók, a Fekete István Látogatóközponthoz. Egész délutános családi programon vehettek részt a látogatók. Népi játékok, strandröplabda, bicikli verseny, tábortűz és még rengeteg szórakozás, móka várta az érdeklődőket.

Galéria

2014. szeptember. 24.Múzeumunk idén is csatlakozik a Kutatók Éjszakájához. Hivatalosak vagyunk a Munkácsy Mihály Gimnáziumba illetve a Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumba. Ezen felül a Munkácsy Gimnáziumból diák csapatok fognak érkezni a múzeum kiállításaiba, hogy megfejtsék azok rejtélyeit.

Áder János, Köztársasági Elnök és Szita Károly polgármester nyitotta meg szerdán a Desedai Fekete István Látogatóközpontot. Kaposvár mintegy 600 millió forintból fejlesztette az utóbbi években az ország leghosszabb mesterséges tavának környezetét.Videó
Facebook galéria 

(Forrás: KaposvárMost)

Elérhetőségeink

Rippl-Rónai Megyei Hatókörű
Városi Múzeum

Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 101.
E-mail.: titkarsag@smmi.hu


Rippl-Rónai Múzeum
Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
Telefon: 82/314-011

Nyitva tartás:
10:00 – 16:00 
Hétfő szünnap

Jegyárak:
Teljes árú: 800Ft/fő
Kedvezményes: 400Ft/fő
Családi jegy: 1700Ft
Csoportos jegy (10fő felett): 700Ft/fő, 350Ft/fő
Kiállítás látogatási bérlet: 1.200Ft/fő/4 alkalom
Múzeumpedagógiai bérlet: 2.300Ft/fő/4 foglalkozás
Bérletekről további leírás: ITT
Szakmai tárlatvezetés: 2800Ft/csoport/kiállítás (előzetes bejelentkezés)


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesüljön a legfrissebb híreinkről, programjainkról!

Feliratkozás